Rumpai Laut Semporna (Pulau Selakan)
Pages
Home
Agar-agar (Rumpai Laut)
Perihal Perniagaan
Contact us
Sunday, 10 February 2013
MENU KERABU RUMPAI LAUT
Rumpai laut 50 gram yang telah direndam semalaman
Bawang kecil/besar
Carrot
Nenas
Halia
Timun
Untuk lebih pedas tambah lada kecil
Mempelam muda/perahan limau kasturi
Sedikit gula
Garam secukup rasa
Tomato
Sedikit cili besar (ditabur akhir sekali)
- Semua bahan tersebut dihiris dengan halus & digaul sekali
- Tidak perlu tambah serbuk perasa kerana ianya akan menyebabkan hilang khasiat
1 comment:
Unknown
22 March 2013 at 07:09
waaaah, boleh cube resepi nieeeee.
Reply
Delete
Replies
Reply
Add comment
Load more...
Newer Post
Older Post
Home
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
waaaah, boleh cube resepi nieeeee.
ReplyDelete